Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi

Telefon : 04145023312
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://necipfazilurfa.meb.k12.tr
Adres : GÜLLÜBAĞ MAH. 3087 SK. NECIP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LISESI BLOK NO 14 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
VİZYON : Atatürkçü düşünme sistemini davranış haline getirmiş, ülkesine ve insanlığına bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Necip Fazıl Kısakürek olarak bu ilkeden hareketle onları hem milli hemde çağdaş değerlerle donatılmış, özgüveni gelişmiş, sosyal kişilikli ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.
MİSYON : Yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi´ni tüm paydaşlarının katılımıyla ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, demokrat, katılım paylaşımcı, duyarlı gençler yetiştiren sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, en iyi eğitim vererek ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :41
Öğrenci :631
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Yatakhane Koğuşu :54
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08.30 - 15.35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : 73 A KARAKÖPRÜ OTOBÜS HATTI İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ KARAKÖPRÜ GÜLLÜBAĞ MAHALLESİNDE BULUNMAKTA OLUP 35 METRE YOLDA BULUNAN DİŞ HASTANESİ YANINDAN KOLAY BİR ŞEKİLDE ULAŞABİLİRSİNİZ. ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR İÇİN OKULA YAKIN YERDE EV BULMA İMKANI VARDIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KARAKÖPRÜ BELEDİYE BİNASINA 3,5 KM YAKLAŞIK 6 DK. ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BİNASINA (TOPLANMA MERKEZİNE ) 14 KM YAKLAŞIK 20 DK.
Kontenjan Bilgileri : 771
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 4006 - TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI (26.11.2019)
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz pansiyonu 81 kız 81 erkek öğrenci kapasitesine sahiptir. Pnasiyon binamız okul bahçesinde bulunmaktadır. Öğrenci odalarımız 3 kişilik olup banyo wc oda içerisindedir. odalar baza düzenidir. Herr öğrecimizin kendine ait kıyafet dolabı mevcuttur.
Yazdır :